Werkwijze

Hoe het werkt

Bij Skribbels is het zowel mogelijk een schilderij in opdracht te laten maken als een bestaand schilderij aan te kopen. 

Wanneer je een schilderij in opdracht wilt laten maken, kan je een foto via onze site uploaden van het moment dat jij in verf wilt laten vastleggen. Binnen 7 werkdagen heb je je persoonlijke kunstwerk in huis.

Skribbels heeft ook een galerij met kant-en-klare schilderijen, zowel op papier als op paneel. Na aankoop heb je je kunstwerk binnen 3 werkdagen in huis.

Skribbels schilderijen worden gemaakt met professionele kwaliteit gouache, op zuurvrij papier of houten paneel. Gouache is een verf op waterbasis waarbij geen schadelijke oplosmiddelen worden gebruikt. Het bevat een hoge concentratie aan lichtvaste pigmenten waardoor een gouacheschilderij een ongeëvenaard heldere en frisse uitstraling heeft.

De gouache op paneel wordt gefixeerd en gevernist met hoogwaardige mediums. Hiermee wordt het ‘archival’ gemaakt oftewel voor zeer lange tijd beschermd. Omdat gouache snel droogt kan dit proces, wat bij een olieverfschilderij vele maanden of zelfs jaren droogtijd kost, binnen een paar dagen. Net als een olieverfschilderij kan je het kunstwerk zonder glas ophangen.

In opdracht

Tegenwoordig heeft iedereen ontzettend veel foto’s op zijn mobiele telefoon. Veel daarvan koesteren mooie herinneringen aan bijzondere momenten, speciale mensen en geliefde, schattige huisdieren. Helaas raken deze waardevolle herinneringen vaak verloren te midden van de overvloed aan foto’s, en zelden bladeren we er nog doorheen.

Denk eens aan die oude fotoboeken vol met herinneringen van vroeger. Die bijzondere momenten die we bijna nooit meer bekijken! Echter, wanneer je ervoor kiest om een schilderij te laten maken van een speciale herinnering, wordt het ineens een opvallende blikvanger in je huis.

Wij kunnen met verf op paneel van een foto iets unieks en stijlvols maken. Zo wordt een eenvoudige afbeelding, of deze nu digitaal is of in een fotoboek staat, plotseling een kunstwerk dat karakter aan jouw huis geeft. Bovendien kan het ook een betekenisvol en persoonlijk cadeau voor een ander worden.

Als je overweegt om een schilderij in opdracht te laten maken, kan je via onze website een foto uploaden van het moment dat je wilt laten vereeuwigen in verf. Binnen 7 werkdagen heb je dan je eigen persoonlijke kunstwerk in huis.

IMG_20240202_140839~2

Galerij

Skribbels heeft ook een galerij met kant-en-klare schilderijen, zowel op papier als op paneel.

Sommige werken in onze galerij zijn gemaakt op paneel; andere op papier. De werken die zijn gemaakt op paneel zijn gefixeerd en kunnen zonder glas worden ingelijst en opgehangen. De schilderijen op papier worden geleverd met passe-partout en moeten achter glas worden ingelijst.

Binnen 3 werkdagen heb je je schilderij in huis.